• Tel/fax: 022-29-24-74 / 022-29-23-39
 • Audiență: Marți: 10:00 - 12:00 / Joi: 13:00 - 15:00
 • RU
 • RO
Întreprindera de Stat

Detașamentul de Paza Paramilitară

subordonat Agenția Proprietăți Publice

Invitatie procedura de achizitii

INVITAȚIE
de participare la concurs prin cererea ofertelor de prețuri  privind achiziția uniformelor de serviciu necesare pentru Î.S.”Detașamentul de Pază Paramilitară”
 
 
Î.S.”Detașamentul de Pază Paramilitară” MD 2005,mun.Chișinău, str. Colina Pușkin 19/1, cod fiscal 1003600104867, BC Moldinconbank S.A., Telecomtrans MICB, cod bancar MOLDMD2X332, IBAN:MD62ML000000022515320082, organizează concurs prin cererea ofertilor de prețuri  privind achiziția uniformei de serviciu (îmbrăcăminte):


Denumirea articolului Modelul solicitat
cu caracteristicile tehnice de rigoare
Unitatea de măsură
Scurtă de iarnă cu dosală Va fi confecţionată din ţesătură  Oxford 19-0415  de culoare verde  în amestec (compoziţia poliester – 100% 200gr/m2 ) Scurta de iarnă cu guler detaşabil din blană artificială de culoare neagră, cu căptuşeală matlasată şi cu dublură din sintipon si vatelină. Pe linia cordonului dublura are un accesoriu cu seret pentru ajustarea ei pe corp. Gulerul  este  răsfrînt, prevăzut la cusătura de montare cu 5 nasturi, pentru ataşarea gulerului Spatele este executat din o părţi: pe piept şi în partea de sus doua buzunare cu fermuar,  partea de jos pe lateral sînt executate buzunare interioare cu fentă. Buzunarele de jos au căptuşeală tighelită în scop ornamental. Scurta se încheie la 6 butoniere si fermuar. Nasturele în partea superioară a confecţiei este din plastic. Mînecile sînt clasice, au două cusături. La distanţa de 7 cm de la cusătura de montare a mînecii stîngi se aplică ecusonul de mînecă. Pe căptuşeală, în partea de jos, sînt fixaţi doi nasturi de rezervă, unul mare şi unul mic.
 
bucată
Costum de serviciu Este compus din scurtă şi pantaloni din ţesătură  Z-008 culoarea 19-4914, de culoare verde (compoziţia: bumbac – 37%, poliester – 63%)
Scurta   se încheie la mijlocul feţei cu fermoar fie nasturi comform cererii Beneficiarului. Are guler răsfrînt, cu stei şi colţuri ascuţite. Feţele sînt prevăzute cu plătci şi buzunare interioare cu laist, aplicate clape în partea superioară. Clapele se închid cu nasturi. În partea laterală a feţelor sînt montate buzunare interioare cu laist. Spatele este prevăzut cu platcă, pe cusătura de unire a plătcii sînt aplicate două cute. Mînecile sînt clasice cu două cusături, în partea de jos sînt cu manşete, care se încheie cu un nasture. Pe cusătura de unire a manşetei sînt executate două cute. Scurta are cordon prin părţi strîns cu elastic. Pe linia umerilor sînt plasate cîte un nasture  pentru agăţarea epoleţilor. Deasupra buzunarului drept se aplică însemnul “Serviciu Pază”.
La distanţa de 7 cm de la cusătura de montare a mînecii stîngi se aplică ecusonul de mînecă.
Pantalonii. Buzunarele laterale sînt montate în cusăturile de îmbinare a părţilor decupate cu faţa pantalonilor. Pe partea din spate în dreapta este plasat un buzunar interior cu bentiţă, care se închide cu un nasture. Betelia are capetele ascuţite, libere, se închide cu un  nasture. Pantalonii se încheie cu fermoar.    Pe betelie sînt montate sapte găici pentru fixarea centurii. Partea din faţă a pantalonilor are dublură. Pe buzunarele laterale din faţă este executat un tighel de ornament la distanţa de 0,7 cm de la margine. Găicile şi brida buzunarului din spate sînt tighelite în scop ornamental la distanţa de 0,3 cm de la margine. În cusăturile laterale, de-a lungul pantalonilor, este plasat un cant de garnisire, de culoare sura-deschis, lăţimea căruia constituie pînă la 0,3.Pantalonii sunt prelucrati cu rejansă.
 
bucată
Cămaşă cu mînecă lungă Culoare sură din ţesătură 87001 culoarea 15-00000 în amestec (compoziţia: viscoză– 35%, poliester – 65% ,150gr/m2)
Cămaşa se încheie la mijlocul feţei. Are guler răsfrînt, cu ştei şi colţuri ascuţite. Faţa dreapta este prevăzută cu bandă căptuşită şi cu 6 nasturi. Pe feţe sînt aplicate buzunare dublate, cu clape de închidere de culoare verde, prevăzute cu un nasture. Buzunarele  aplicate au pe mijloc o cută dublă interioară şi sînt tighelite.
Spatele este prevăzut cu platcă dublă, prelungită în faţă. Pe platcă, pe linia umerilor sînt aplicate 1 nasture si epoleti aplicati de culoare verde.    Mînecile sînt cu manşetă dublă, încheiată cu un nasture. Şliţul mînecii este prevăzut cu un nasture. La montarea manşetei pe latura superioară a mînecii se fac două cute.
Partea de jos a cămăşii se prelucrează cu tiv clasic închis.Gulerul, clapele, manşetele, sînt tighelite la 0,5 cm de margine, buzunarele şi platca - la 0,1- 0,2 cm.
 
bucată
Cămașa cu mîineci scurte
 
Culoarea, țesătura, compoziția este identică ca și la cămașă cu mîineci lungi, avînd cordon în părți strîns cu elastic. Deasupra buzunarului drept se aplică însemnul “Serviciu Pază” și la distanța de 7 cm de la cusutura de montare a mîinecii stîngi se aplică ecusonul, ceea ce nu este prevăzut la cămașa cu mîineci lungi. bucată
Chipiu de vară Chipiul urmează a fi  confecţionat din ţesătură din ţesătură  Z-008 culoarea 19-4914, de culoare verde (compoziţia: bumbac – 37%, poliester – 63%) are formă ovală. În mijloc, deasupra cozorocului, simetric pe centru se aplică ecusonul.
 
bucată
Cravată Țesătura Z-008 culoarea 19-4914, (compoziţia: bumbac – 37%, poliester – 63%), de culoare neagră.
Cravata constă din partea principală, reprezentînd o fîşie trapezoidală care se termină printr-un unghi ascuţit, dintr-un nod permanent şi o bentiţă care se trece în jurul gîtului. Se încheie cu furnitură metalică.   Se poartă la cămaşa cu mîneci lungi şi se prinde de ea cu o agrafă, de forma stabilită, fixată între nasturii trei şi patru de sus.
 
bucată
Căciulă Căciula din blană artificială de culoare neagră.
Căciula este constituită din disc de formă eliptică, calotă cilindrică şi clape alungite. Calota cilindrică şi partea superioară a clapelor sînt executate din blană. Discul, calota şi partea inferioară a clapelor sînt confecţionate din postav de culoare neagră. Clapele se închid în partea de sus a căciulii cu ajutorul şireturilor. Căciula este căptuşită cu ţesătură de bumbac matlasată cu vatelină.
bucată
Impermeabil pentru ploaie Confecționat din țesetură rezistentă, flexibilă pentru condițiilor nefavorabile (rezistentă la apă) bucată
 
1.Finanțarea achiziției este asigurată din sursele proprii ale întreprinderii, volumul achiziției este planificat în sumă de   320 000 lei fără TVA.
2.Termenul limită de depunere a ofertelor (data /ora): 26.02.2020, ora 10.00.
3. Termenul de deschidere a ofertelor (data/ora): 26.02.2020 ora 15.00
4.Valuta-lei moldovenești.
5.Modul de achitare -30% în avans și 70% în termen de 10 zile lucrătoare după recepționarea mărfii și semnarea Facturii fiscale, prin transfer bancar.
6.Modul de achiziționare:  la comanda Cumpărătorului.
7.Modul de livrare-cu transportul Vînzătorului la sediul Cumpărătorului.
                                 
 Criteriile de evaluare a ofertelor:
a) cel mai mic preț (inclusiv TVA): pentru fiecare articol în parte și respectiv pentru un set de uniformă;
b) cel mai mic termen de livrare.
 Documente de calificare ale operatorilor economici:
 1. Certificat de înregistrare- copie
 2. Licență/autorizație, certificat sau alte acte, care confirmă dreptul pentru activitatea efectuată-copie autentificată
 3. Oferta (care va include prețul pentru fiecare articol, termenul de livrare)-original, semnată și ștampilată.
 4. Prezentarea monstrelor ale stofelor pentru fiecare articol va constitui un avantaj.
 Ofertele urmează a fi completate în limba de stat  și se vor depune la sediul Î.S.Detașamentul de Pază Paramilitară, MD 2005, mun.Chișinău, str. Colina Pușkin 19/1.
Număr de telefon pentru date suplimentare: persoana de contact: Iurie Țîgănescu, tel. 067429424.

INVITAȚIE
de participare la concurs prin cererea ofertelor de prețuri privind achiziția uniformelor de serviciu necesare pentru buna funcționare a Î.S.”Detașamentul de Pază Paramilitară”
 
Î.S.„Detașamentul de Pază Paramilitară” MD 2005, mun.Chișinău, str. Colina Pușkin 19/1, cod fiscal 1003600104867, BC Moldinconbank S.A., Telecomtrans MICB, cod bancar MOLDMD2X332, IBAN:MD62ML000000022515320082, organizează licitație publică privind achiziția uniformei de serviciu (încălțăminte):
 
Denumirea articolului Descrierea Unitatea de măsură
Pantofi Piele naturală, culoarea neagră, talpa din polimer, încleiată și cusută, talpă interioară de bază impermeabilă perechi
Papuci pentru sezonul rece Piele naturală+ blană nu mai puțin de 12 mm(h), culoarea neagră, îmblăniți, talpa din polimer, încleiată și cusută, talpă interioară de bază impermeabilă perechi
Cizme de cauciuc pentru ploaie Confecționat din cauciuc  pentru condiții nefavorabile (rezistenți la apă) perechi
 
1.Finanțarea achiziției este asigurată din sursele proprii ale întreprinderii, volumul achizițiilor pentru anul 2020 fiind planificat în sumă de 60 000 lei fără TVA.
2.Termenul limită de depunere a ofertelor (data /ora): 26.02. 2020, ora 11.00.
3.Termenul de deschidere a ofertelor (data/ora): 26.02. 2020, ora 14.00.
4.Valuta-lei moldovenești.
5.Modul de achitare -30% în avans și 70% în termen de 10 zile lucrătoare după recepționarea mărfii și semnarea Facturii fiscale, prin transfer bancar.
6.Modul de achiziționare: pe parcursul anului, în tranșe, la comanda Cumpărătorului.
7.Modul de livrare-cu transportul Vînzătorului la sediul Cumpărătorului.
8. Criteriile de evaluare a ofertelor:
a) cel mai mic preț (inclusiv TVA)
b) cel mai mic termen de livrare.
9. Documente de calificare ale operatorilor economici:
 1. Certificat de înregistrare - copie autentificată
 2. Licență/autorizație, certificat sau alte act, care confirmă dreptul pentru activitatea efectuată-copie autentificată
 3. Oferta (care va include prețul pentru fiecare articol, prezența pe piață, experiența de lucru, termenul de livrare) - original, semnată și ștampilată.
 4. Certificat de conformitate GOST 28507-99
 e. Prezentarea mostrelor ale articolelor din piele și tălpilor pentru fiecare model va constitui un avantaj.
 10. Ofertele urmează a fi completate în limba de stat, în plicuri sigilate și ștampilate și se vor depune la sediul Î.S. „Detașamentul de Pază Paramilitară” MD 2005, mun.Chișinău, str. Colina Pușkin 19/1.
Număr de telefon pentru date suplimentare: persoana de contact: Iurie Țîgănescu, tel. 067429424.